Over ons

Young Aruba is een organisatie voor studenten die stage willen lopen op Aruba of opzoek zijn naar een tijdelijke baan. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een geschikte stage of baan in het buitenland te vinden en weten dat het voor bedrijven op Aruba ook niet altijd makkelijk is een geschikte stagiaire / student te vinden en daarom helpen we graag een handje. Wij hebben beide ervaring als stagiaire op Aruba en weten wat belangrijk is voor zowel de stagiaire als het bedrijf.

Via onze website bieden wij stage & job vacatures voor studenten. Wanneer er op Aruba vraag is naar een stagiaire of extra personeel, zetten wij in samenwerking met het desbetreffende bedrijf deze vraag om in een openstaande vacature.

Young Aruba biedt direct de mogelijkheid om online te solliciteren op deze vacatures. Vervolgens zullen wij als bemiddelende partij de belangen van zowel de student als het bedrijf behartigen en werken aan een overeenkomst.

Naast de bemiddelende rol tussen student en bedrijf helpt en adviseert Young Aruba de student met de overige randvoorwaarden die betrekking hebben op de reis en het leven op Aruba.

 

Young-Aruba-logo

Hoe wij werken

In samenwerking met aangesloten bedrijven plaatst Young Aruba stage vacatures voor studenten. Deze vacatures bevatten alle informatie omtrent het bedrijf en de stage functie.

Vervolgens biedt Young Aruba direct de mogelijkheid om online te solliciteren op één van deze vacatures.

Wanneer er sollicitaties binnenkomen speelt Young Aruba deze informatie direct door naar het desbetreffende bedrijf. Uiteindelijk beslist het bedrijf wie hun nieuwe stagiaire wordt. 

Vervolgens fungeert Young Aruba als bemiddelende partij die de communicatie tussen de student en het bedrijf verzorgt en zodoende streeft naar een overeenkomst. Wanneer het contract eenmaal getekend is dient de student aan de betaling van het vastgestelde tarief te voldoen.

plane

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden en in dit geval meerdere vliegtuigen die richting Aruba vliegen. Wij zullen je helpen de meest geschikte vlucht te vinden.


paper

Om stage te lopen op Aruba is het hebben van een werkvergunning verplicht. Wij zullen de aanvraag van deze werkvergunning voor jou verzorgen.

huis

Na het vinden van de juiste stage plek zullen we je ondersteunen in de zoektocht naar de juiste woonruimte op Aruba.

auto


Naast leuke woonruimte is het hebben van een auto als vervoermiddel bijna een must op Aruba en ook bij deze zoektocht zullen wij een adviserende rol spelen.